Over Emile
Home » Over Emile

Ik ben Emile Ripke

Ik ben Emile, met een achtergrond in engineering (ing.) en bedrijfskunde (Msc.) heb ik mijn ervaring opgedaan als verander- en implementatie manager. In mijn werk als consultant begon ik vanuit waterval gedachtegoed werkende aan bedrijfsoptimalisatie, en sinds 2017 werk ik meer vanuit Scrum doordat ik veel met IT afdelingen ben gaan samenwerken in Agile teams.

Mijn manier van werken definieert zichzelf in de combinatie van toegevoegde klant waarde en tractie creëren op verbeter projecten die gelieerd zijn aan de bedrijfsdoelen. Ik realiseer verbeteringen door samenwerking met management en het structureren van de processen tijdens de uitvoering, het coachen van teams en met de lange termijn doelen in gedachten.


Resume
blog
Over processen Lees meer

Duurzaam processen verbeteren

Tijdens mijn studie engineering kwam ik in aanraking met Total Quality Management en fitness for use. De (oude/beproefde?) TQM theorie en het INK model waren zelfs nog door mijn vader bestudeerd toen hij met zijn doctorandus bezig was. In mijn werk als consultant begon ik met de meer populaire Lean Six Sigma, waarna ik mijn Green Belt en Black Belt certificaten haalde, en ook deze methoden toepaste in mijn werk. 
Mijn ervaring

Business Proces Management
7 jaar ervaring
n
Strategisch stakeholder management
3 jaar ervaring
n
Agile werken
5 jaar ervaring
n


Werken binnen start-ups
6 jaren ervaring
n
Werken binnen IT
4 jaren ervaring
n
Werken binnen corporates
7 jaren ervaring
n

Mijn blog

Opleiding en Certificering

PSM-I gecertificeerd
Professional
Scrum Master
Black belt lean six sigma
Lean Six Sigma
Black Belt
Rapid-developer
Mendix Low Code Developer
fundamentals ms
Microsoft Fundamentals
uva mba
M.Sc. Business Administration
logo_hanze
ing. Engineering