Over Emile
Home » Over Emile

Ik ben Emile Ripke

Ik ben Emile, met een achtergrond in engineering (ing.) en bedrijfskunde (Msc.) heb ik mijn ervaring opgedaan als verander- en implementatie manager. In mijn werk als consultant begon ik vanuit waterval gedachtegoed werkende aan bedrijfsoptimalisatie, en sinds 2017 werk ik meer vanuit Scrum doordat ik veel met IT afdelingen ben gaan samenwerken in Agile teams.

Mijn manier van werken definieert zichzelf in de combinatie van toegevoegde klant waarde en tractie creëren op verbeter projecten die gelieerd zijn aan de bedrijfsdoelen. Ik realiseer verbeteringen door samenwerking met management en het structureren van de processen tijdens de uitvoering, het coachen van teams en met de lange termijn doelen in gedachten.


Resume
blog
Over automatiseren Lees meer

Apps bouwen met lowcode

In 2021 was ik bezig met Microsoft om het Brunel Global IT team op te leiden in het automatiseren en weergeven van informatie stromen door gebruik van UiPAth en het Microsoft Platfrom (PowerBI / PowerAutomate / Power Virtual Agents). Nu ben ik bezig met dezelfde mogelijkheden in Mendix.
Mijn ervaring

Business Proces Management
7 jaar ervaring
Strategisch stakeholder management
3 jaar ervaring
Agile werken
5 jaar ervaring


Werken binnen start-ups
6 jaren ervaring
Werken binnen IT
4 jaren ervaring
Werken binnen corporates
7 jaren ervaring

Mijn blog

Opleiding en Certificering

PSM-I gecertificeerd
Professional
Scrum Master
Black belt lean six sigma
Lean Six Sigma 
Black Belt
Rapid-developer
Mendix Low Code Developer
fundamentals ms
Microsoft 
Fundamentals
uva mba
M.Sc. Business Administration
logo_hanze
ing. Engineering